Trening i bedrift er gøy og sosialt og er bra for både helsa og arbeidsmiljøet! Ønsker dere å tilby de ansatte i bedriften muligheten til trening på arbeidsplassen? 

Vi har dyktige instruktører med mye erfaring som gjør at vi leverer både et stort utvalg gruppetreningstimer, aktiv pause og løpe- eller skikurs.

Dersom dere ikke har lokaler til å ha treningstimer i egen bedrift kan vi tilby egne faste treningstimer for ansatte i deres bedrift i Arca sitt treningssenter i Østensjøveien 32.

Ta kontakt for et uformelt tilbud og en gratis prøve time.

Treningstimer:

En enkel og effektiv gruppetime der vi jobber oss gjennom hele kroppen. Fokus på både styrke- og kondisjonstrening.

En utfordring som passer godt for alle. Fokus på stabilitet og styrke for hele kroppen.

En enkel og tøff kondisjon- og styrketime, hvor du selv avgjør intensiteten. I Tabata jobber man hardt for en kort periode og deretter hvile, som gjentas 8 ganger. Øvelsene gjøres med vekter eller kroppsvekt til musikk. Passer for alle.

Styrke og kondisjonstrening i sal hvor man benytter vekter, strikker og egen kroppsvekt til å styrke og stramme opp hele kroppen.

Et tøft, enkelt og morsomt treningskonsept med bruk av strikk der hele kroppen blir utfordret. En komplett treningsøkt med utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke. 

Målet med yoga er å skape ro og fokus, i tillegg til økt kroppsbeherskelse. Fleksibilitet og styrke trenes kombinert med fokus på pust og konsentrasjon.

Rytmisk trening som fokuserer på kjernemuskulatur, styrke og utholdenhet. Passer til alle nivåer.

Med inspirasjon fra musikken får du være med på en fantastisk morsom treningstime. Her utfolder vi oss i fengende rytmer og lar hemningene slippe.

Gøyal dansetime som starter med bevisstgjøring av bevegelse og rytme ved bruk av øvelser fra ballett, jazz og moderne dans. Deretter lærer du ulike dansestiler som swing, afro, salsa mm.

Effektiv sykkeltime som passer for alle, inkluderer ulike varianter av intervaller.

Løpegruppene vil foregå utendørs og blir tilpasset deg og din fysiske form. Vi kan tilby ulik varighet med både langkjøring og intervalltrening.

Tren kjernemuskulaturen med øvelser for mage, rygg, skuldre og sete/hofter. Bevisstgjøring av pust, holdning, balanse og bevegelighet.

Stasjonstrening som utfordrer både kondisjon og styrke. En time med øvelser for hele kroppen hvor du har mulighet til å bli skikkelig sliten. Øvelsene tilpasses slik at timen passer for alle uansett form.  

Timen utfordrer balanse, mobilitet, styrke og kondisjon. Første halvdel av timen retter fokus mot balanse- og mobilitetsøvelser, mens siste halvdel utfordrer styrke og kondisjon. Vi jobber i eget tempo og øvelsene tilpasses den enkelte.

Andre treningstilbud:

Allsidig utendørs trening med fokus på både utholdenhet og styrke gjennom riktige tilrettelagte øvelser. Her jobber vi mye med egen kroppsvekt.

Aktiv Pause er en enkel aktivitet med en varighet på 15-20 minutter med øvelser primært for nakke, skuldre, armer og rygg. 

Hensikten er bl.a. å forebygge muskel-/skjelettsmerter og belastningslidelser. 

Arca stiller med dyktige og inspirerende instruktører, og aktiviteten inkluderer oppvarming, øvelser og uttøyning/avspenning. 

Aktiv Pause gjennomføres der de ansatte er (i kontorlandskap, møterom eller lignende) og det er ikke nødvendig å skifte til treningstøy. Aktiviteten er enkel og lystbetont og alle som ønsker det kan delta.

Vi setter opp kurs med varighet på mellom 4-12 uker. Med fokus på løpsteknikk og kondisjonstrening. Vi kan også legge opp til at noen av øktene er forbeholdt løpsspesifikke styrkeøvelser. Hovedvekten av teknikkopplæringen gjennomgås over de to-tre første øktene. Teknikkgjennomgangen følges opp videre, uten at det settes av tid på hver økt. Kurset inkluderer løpeøkter med både intervaller, bakkeløp, trappeløp osv. Variert løpetrening for alle nivåer.

Gøyal dansetime som starter med bevisstgjøring av bevegelse og rytme ved bruk av øvelser fra ballett, jazz og moderne dans. Deretter lærer du ulike dansestiler som swing, afro, salsa mm.

Vår 200 kvm store ballhall på Østensjøveien 32 passer til aktiviteter som fotball, innebandy, basket, volleyball, badmington og annen gruppetrening. Vi har mye treningsutstyr kan lånes fritt i leien.

Leie av ballhall: 600kr/t i hverdagene, mellom kl 09.00 -14.00. 300kr/t i helgedagene. Book leie her: https://arcatreningssenter.onlinebooq.net. Book tid for å få hentet adgangskort ved å sende en mail til: post@arca.no.

Vår sykkelsal har 25 sykler med tilgang til projektor og musikkanlegg med god lyd. Leie av sykkelsal: 600kr/t i hverdagene, mellom kl 09.00 -14.00. 300kr/t i helgedagene. Book tid for å få hentet adgangskort ved å sende en mail til: post@arca.no

Vi tilbyr også en rekke andre kurs. Ta kontakt for mer informasjon. Les mer her