A-klinikken

Høsten 2016 har vi etablert ett spennende samarbeid med A-klinikken. I Arca er vi opptatt av nærhet til våre kunder og det gjør vi blant annet gjennom å skreddersy og tilpasse våre tjenester basert på behovet til den enkelte bedrift. Hos A-klinikken vil du finne vår egen bedriftslege og en rekke andre spesialister som blant annet lungespesialist, kardiolog, hjertespesialist, nevrolog, ortoped, gynekolog, sexolog, barnelege, osteopat, naprapat og klinisk ernæringsfysiolog som dine medarbeidere kan få behov for å oppsøke. 

I tillegg til disse spesialistene har A-klinikken en 24-timers legevakt.

Ta gjerne kontakt med oss for å få vite hvordan din bedrift kan få tilpasset deres bedriftshelsetjeneste behov. 

Someday

Vi har inngått samarbeid med Someday da vi tror at verktøyet de lager vil være med på å skape friskere arbeidsplasser til våre kunder. Dette er en del av det vi tror er fremtidens bedriftshelsetjeneste og som en nyskapende bedrift knytter vi til oss viktige samarbeidspartnere. Er du interessert i hva din bedrift kan bruke denne appen til?

Ta kontakt med oss så viser vi deg gjerne!

 

 

Arbeidsklinikken

Sven Tore Grimstad er daglig leder i Arbeidsklinikken, lege, spesialist i psykiatri og arbeidsmedisin.

Arbeidsklinikken bistår med tjenester innen psykisk helse. Bedrifter kan be om bistand til ansatte som ønsker samtaler ved lette til moderate psykiske plager, f.eks angst, depresjon, kriser og belastningsreaksjoner osv. Ved alvorlige hendelser i bedriften kan Arbeidsklinikken bistå ledere med rådgivning og tiltak innen personalomsorg.

Relevant bakgrunn: Lege fra universitetet i Tromsø 1993.  Spesialistgodkjenning i psykiatri med videreutdanning i kognitiv terapi.

Spesialistgodkjenning i arbeidsmedisin. Godkjent sjømannslege og offshore/petroleumslege.

Sven Tore har mange års erfaring som bedriftslege og fra Statens arbeidsmiljøinstitutt.
Han er utdannet som psykiater ved Universitetssykehuset i Akershus og har senere i perioder jobbet der som overlege.

Arca forstår viktigheten av å kunne tilby tjenester innen psykisk helse på lik linje med andre bedriftshelsetjenester for å bidra til et friskere arbeidsmiljø.

Ta kontakt med Arbeidsklinikken for bestilling av tjenester via e-mail eller på telefon: 22 300 800.

 

Mental trener Anders Askjem

Anders Askjem er en sertifisert mental trener og har trening 1-1 med kunder som ønsker hjelp til å skape en endring hos seg selv. Dette kan være for eksempel adferd/traumer eller bare en å prate med. Gjøre den enkelte bevisst på egen adferd og valg. Hvorfor de tar de valgene de gjør og hvordan det påvirker deres levesett og hva de ønsker istedenfor slik de har det nå.

Som bedriftskunde hos Arca har du mulighet til å bestille lederutvikling tjenester i din bedrift: e-mail eller på telefon: 22 300 800.