» » BHT – ny leder

BHT – ny leder

posted in: BHT | 0
BHT leder Rune Iversen
Rune Iversen

Rune Iversen, en voksen leder med mye erfaring fra helserelaterte tjenester.

Rune har fått en spennende oppgave å videreutvikle bedriftshelsetjeneste avdelingen hos Arca Friskere arbeidsplasser.

Både Arca og Rune vet at for å utvide bedriftshelsetjenestetilbudet trenger lederen å ha lang erfaring, kompetanse og nettverk.

Kombinasjonen av personlig engasjement og profesjonell bakgrunn gjør Rune til en perfekt kandidat.

I tillegg til bedriftshelsetjeneste tilbyr Arca Friskere arbeidsplasser tilleggstjenester som trening, behandling og ulike kurs.

På denne måten har Arca alle elementer på sin plass for å nå enda større potensiale, mener Rune.

Rune har bakgrunn som sykepleier og fra salg og ledelse.

Den nye BHT lederen har utdannelse fra Aker sykepleierhøgskole samt økonomi administrasjon og ledelse fra BI Skedsmo.

Gjennom sin arbeidskarriere har Rune etablert flere selskaper:

Fokus Helsesenter AS, et selskap som driver med salg av helseartikler og sykepleiertjenester, samt Abena Hygiene AS, som er blitt en av de store grossistene innenfor engangsartikler til markedet

I 2011 startet Rune som Daglig leder hos Vallhall Trening og Terapisenter AS. Planen var å etablere det nye konseptet “Vallhall Helsehus” der trening, behandling og forebygging var sentralt. Konseptet skulle etableres i den nye stadion som skulle bygges på Vallhall, men dessverre ble prosjektet utsatt og konseptet ble ikke realisert.

Rune ser nå mulighet for å videreføre deler av konseptet hos Arca for alle bedrifter i nærområdet.

Fra 2013 har Rune spilt en viktig rolle for utvikling av Attendo Omsorg AS, der han etablerte en helt ny tjeneste – hjemmesykepleie. Tjenesten ble i 2017 rangert som en av de aller beste tjenestene i Oslo Kommune.

Nå har Rune takket ja til å bidra i Arca med å utvikle firmaet videre.

Rune tror at utviklingen vil være i form av større arbeidsvolum gjennom flere kunder, samarbeid med større selskaper og engasjement i lokalt miljø.

”Arca har et konsept som er utrolig bra. I tillegg til de lovpålagte bedriftshelsetjenestene kan selskapet tilby forebyggende og behandlende tjenester i form av trening, veiledning og behandling og vi har apparatet som kan håndtere det med enda større effektivitet.

Vi vil rendyrke tjenester mot bedriftene, sette tilbudet i et system der alle avdelinger spiller sammen som et team.

Suksessfaktor skal være en samlet bedriftstjeneste.

Sykefravær er noe alle bedrifter vil redusere. Det finnes mange måter å gjøre det på, og Arca har svaret. Vi kan bli mer synlige ved å stille sammen på messer der vi møter ledere, og gjennom sosiale medier.

Arca jobber forebyggende med sine kunder både på det fysisk og psykososiale plan. For ledere i bedrifter vil vi gjøre deres oppgave lettere. Det er bare ett telefonnummer de må kunne – Arcas. Vi tar deres utfordringer videre og løser dem”, sier Rune.

Bak teppet.

Rune ble født og fikk sin oppvekst i Oslo. Har bor med sin familie på Stovner, har to voksne barn og ett barnebarn. Han er svært aktiv i nærmiljøet sitt, og har bla. startet Groruddalen Volleyballklubb, ledet Vestli IL håndball, og har hatt en rekke styreverv.

Rune trives best med friluftsliv, og bruker mye tid på Skeikampen året rundt, samt med svømming og dykking på sitt feriested på Gozo, utenfor Malta.

Arca sin nye leder foretrekker å høre på lydbøker og har favoritt app ”Magisto”, slik at de beste minnene kan samles og ivaretas på egen YouTube kanal for neste familiegenerasjon.

”Jeg holder meg frisk ved å ikke røyke, trene, mye friluftsaktiviteter, regulert arbeidsliv, og en generell sunn livsstil”, sier Rune.

Leave a Reply