» » Hud- og hårbehandlingstilbud

Hud- og hårbehandlingstilbud

posted in: Klinikk | 0

Apame hos Arca

Finn hud- og hårbehandlingstilbud i Arcas klinikklokaler.

Apame finer du i Arcas klinikklokaler. Hos Apame kan du få effektive hud -og hår behandlinger. Apame klinikk ble opprettet i 2017 og tilbyr behandler mot en rekke plager som akne, aknearr, strekkemerker, rynker, flekker, hårfall, hårgjenvekst.

Behandlingsplanen vil være unik fra kunde til kunde. Det viktigste at kunden føler seg trygg. Full oversikt over alle behandlinger finner du på hjemmesiden: www.apame.no.

Litt om behandlinger:

Medisinsk hudpleie/ kjemiske peeling

Medisinske hudpleie Genosys og Me line. Produktene gir deg friskere hud.

Hudfornyelse / rynker

Behandlinger av både dype og fine rynker med ulike metoder.

Arr/ sterkkmerker

Arrdanning er en naturlig del av helingsprosessen. Apame behandler arr etter akne, førsleskmerke, slanking og andre omstendigheten som påvirker hudoverflaten.

Vorter

Fjerning av vorter uten laser.

Pigmentflekker/ fregner

Fregner er medfødt, og viser seg frem når man er utsatt for solstråling. Solen aktiverer pigmentene i huden din og danner lokale flekker. Pigmentflekker derimot er ikke genetiske, og mye mindre søte. Apame hjelper deg å bli kvitt de uønskede flekker og fregner.

Psoriasis og eksem utslett

Apame hjelper huden din til å aktivere hudens naturlige helbredelsesprosess ved å regulere produksjonen av spesifikke hudceller, og ved å bidra til å kontrollere betennelse. Det er en effektivt måte fritt for kjemikalier og andre kompliserte behandlinger. Behandling reduserer symptomene på psoriasis, og stimulerer huden til å fornye seg med normal hastighet.

Akne/ kviser

Kviser er en vanlig, sammensatt hudlidelse som skylder betennelse i talgkjertelen. Apame bruker ulike metoder til behandling av akne og kviser. Du vil se effekter allerede 2-3 uker etter behandlingen.

Botox og Filler

Hos Apame kan du få injeksjoner av Restylane, Juvederm og Vistabel. Medisinske injeksjoner utføres av estetisk medisin sykepleier.

Forbedring av psoriais i hodebunn

Apame hjelper hudebunnen din til å aktivere hudens naturlige helbredelsesprosess ved å regulere produksjonen av spesifikke hudceller, og ved å bidra til å kontrollere betennelse og fett produksjon. Det er en effektivt måte fritt for kjemikalier og andre kompliserte behandlinger. Behandling reduserer symptomene på psoriasis, og stimulerer huden til å fornye seg med normal hastighet.

Hårtap og hårgjenvekst

Apame tilbyr behandling mot mannlig hårtap ved å stimulere vekstfaktorer til å skape gjenvekst av hår. Metoden er sikker og lite smertefull. Antall ganger er avhengig av størrelse på omfang. Behandlingen er i utgangspunktet beregnet for androgent hårtap hos menn, men kan også brukes hos kvinner med denne diagnosen.

Flass

Hva er som forårsaker flass en i hodebunnen din, er ikke helt klart, men økt olje/fettproduksjon fra kjertler i hodebunnen, hormonelle forandringer, stress, , nedsatt immunforsvar, for sjelden hårvask eller arvelig ekstra følsomhet for Malassezia-soppen og noe sykdommer kan være forårsake flass.

Hårfjerning med laser

Diode laser er en laserbehandling som når dypt ned i hårsekken og setter hårsekken i en hvilefase. Apame utfører behandlinger med siste utgave med avansert teknologi i diode laser. Passer for alle typer hud og hår, uansett farge.

Leave a Reply