» » Helhetsterapeut Justyna

Helhetsterapeut Justyna

posted in: BHT, Klinikk | 0

Helhetsterapeut Justyna, Arca.no

Hvem er Justyna?

Mitt navn er Justyna Harasymowicz. Jeg er opprinnelig fra Polen og har bodd i Norge i 20 år. 43 år gammel, er gift og har 3 barn.

Hva er din bakgrunn?

Jeg er utdannet Næringsmiddelteknolog og har jobbet 5 år i matbransjen. Etterpå studerte jeg regnskap og jobbet i ulike firmaer med økonomi, i personal avdeling, lønn og regnskap. Etter 9 år med regnskapstilling har jeg sagt opp jobben min. Det var på tide å forandre noe. I 2016 ble jeg ferdig med 3 års utdannelse: Helhetsterapeut, NLP Coach og Hypnoterapeut. Jeg har funnet ut at jeg vil helst jobbe med folk og utvikle meg i den retning.

Hvorfor valgte du karriere som coach/helhetsterapeut?

Jeg har selv gått til coach og det ga meg et dypt innblikk i prosessen jeg var i. Behandlingene mine hjalp meg til å starte ett nytt kapittel i livet mitt og jeg oppnådde store endringer. Det var en veldig viktig oppdagelse, og definisjonen på problemet mitt. Behandlingene viste meg hvilke sperrer, begrensninger og overbevisninger jeg hadde i meg som hindret meg fra å gå videre. Jeg har blitt mer bevist på alle mine reaksjoner, jeg fikk større ydmykhet, og mye mer tålmodighet. Spirende frø som skulle føre meg til store endringer ble sådd. Jeg har bli «vekket opp», og det ga meg handlingskraft for realisering av mine drømmer.

Siden behandlingene har hjulpet både meg og mange andre, har jeg lyst til å jobbe med det. Jeg ble fascinert av metoder som jeg mener er veldig kraftfulle.

Hvorfor valgte du Arca som din arbeidsgiver?

Jeg så en annonsen på finn at Arca søkte etter terapeuter. Jeg har lagt merke til at de hadde fysioterapi, massasjeterapi, naprapati, personlig trenere, men ingen coach. Jeg synes mental helse er like viktig som fysisk helse. Coaching kan øke tilfredshet i alt det vi jobber med. Glade og positive mennesker gir et friskt arbeidsmiljø, noe som Arca er veldig opptatt av.

Hva kan Arca tilføre deg?

Fine lokaler, godt arbeidsmiljø og samarbeid med andre terapeuter.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg liker å male bilder, lage dekorasjoner, gå på ski, bake fine kaker og reise sammen med familie og venner.

Favoritt matrett: Har veldig mange, liker å prøve lokalmat og nye matretter.

Favoritt film: Vanskelig å finne på en, har flere jeg liker.

Favoritt App: Facebook

Leave a Reply