» » Bli kjent med Guro Halsa Bakken

Bli kjent med Guro Halsa Bakken

posted in: Klinikk | 0
Teamleder, PT og massasjeterapeut Guro Bakken

Bli kjent med Guro Halsa Bakken, teamleder for Arca klinikk og massasjeterapeut

Guro Halsa Bakken

Guro har jobbet for Arca i 9 år. Hun har vært med på å bygge opp klinikken helt fra starten.

Arca Klinikk

Klinikken har et tverrfaglig tilbud som gjør at vi kan tilpasse behandlingen etter kundenes behov.

Arca klinikk tilbyr: fysioterapi, massasjeterapi, naprapati og psykolog. Kunder kan alltid få en ledig time ved behov. Til klinikken kommer både kunder fra bedriftshelsetjenesten, fra bedrifter som ligger i nærområdet Bryn og Helsfyr samt private kunder. Fordi tilbudet er bra, opplever Guro at det kommer mange kunder også fra andre bydeler. I klinikken har vi tro på forebyggende behandling kontra behandling etter skade. Vi fokuserer på å tilby et skreddersydd opplegg med behandling og opptrening etter skade. I våre lokaler har vi treningsrom.

Komme til klinikken:

Klinikken ligger sentralt plassert mellom Helsfyr og Brynseng t-bane. Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten.

Kampanje:

Kjøp klippekort med 5 behandlinger (30 min) for prisen av 4.

Førpris kr 1.950,- nå kun kr 1.560,-

Kampanje varer frem til jul, klippekortet må benyttes innen 12 måneder.

Om Guro

Guro er utdannet som massasjeterapeut hos Axelsons og utdannet personlig trener fra Idrettshøyskolen. Hun motiveres av å hjelpe mennesker med plager og å påvirke kundene til å gjøre endringer i livene sine slik at de blir friske. Guro ser effekten av å være i god form og prøver derfor å motivere sine kunder til å trene. Hennes typiske kunder er de som opplever vondt i skulder/nakke på grunn av lange dager på kontoret, og idrettsutøvere (mosjonister) som trenger idrettsmassasje.

Plager som kommer fra kontorarbeid eller trening kan både forebygges og lindres ved hjelp av massasjeterapi.

Bestill time:

 

ONLINE BOOKING

Tlf.: 944 99 443
E-post: guro@arca.no

Leave a Reply