» » Best i test BHT-tilbud!

Best i test BHT-tilbud!

posted in: BHT | 0
Plan- og bygningsetaten, Yoga med Arca

Stabil, men nyskapende bedriftshelsetjeneste – prøv oss i dag!

Arca Friskere arbeidsplasser ble opprettet i  2003 og har levert bedriftshelsetjeneste (BHT) i Oslo siden da. Vår virksomhet er en viktig partner for bedrifter som setter pris på personlig oppfølging og et profesjonelt engasjement i utviklingen av arbeidsmiljøstrategier. Vi gjør alt for at kundene får råd basert på deres langsiktige mål.

I Arca har vi fokus på å skreddersy vårt tilbud for å fokusere på våre kunders ulike behov og muligheter. Gjennom mange års arbeidspraksis har vi imøtekommet behovet til mange ulike forretningskunder, hvorav noen har vært med virksomheten i over 10 år. Våre forretningskunder kommer fra en rekke bransjer. Deres omsetning varierer fra 1 til 100 millioner årlig, og etter hvert varierer deres servicebehov fra årlige krav til månedlig overvåking og veiledning.

VÅRE KLIENTER

Mens vi anerkjenner viktigheten av stabilitet  har vi innsett voksende behov for å være nyskapende. Vi har levert flere populære opplegg som treffer interesse hos våre kunder, for eksempel Mesternes mester, bootcamp i Holmenkollen og treningscamper i inn-og utland. Vi vil fortsette å gi velutviklede tjenester som imøtekommer den dynamiske utviklingen av samfunnet. For å opp dette har Arca et entusiastisk og godt trent team slik at vi kan gjøre en positiv forskjell for virksomheten din.

VÅRT TEAM

Vår hensikt er å skape friskere arbeidsplasser. Vi er opptatt av å levere gode prestasjoner slik at vi sammen klarer dette. For å oppnå dette er vi avhengig av at teamet i Arca Friskere arbeidsplasser er på et stabilt høyt nivå. Arbeidet vårt bygger på følgende verdier:

Nyskapende – vi skal være en nyskapende BHT- samarbeidspartner,

Ærlighet – vi skal være ærlige overfor våre kunder og medarbeidere,

Respekt – vi skal vise respekt for våre kunder og våre medarbeidere,

Trygghet – vi skal være en trygg samarbeidspartner for våre kunder og en trygg og god arbeidsplass for våre medarbeidere.

Leave a Reply