» » Trening hos NRK

Trening hos NRK

posted in: BHT, Trening | 0

“Vi opplever Arca som en trygg og ryddig leverandør” – forteller deltagere på trening hos NRK.

“NRK rommer mange ulike yrkesgrupper. I aerobic-gruppa deltar bl.a. snekkere, malere, fotografer, programskapere og journalister. Noen jobber er stillesittende mens andre er fysisk utfordrende. Felles for alle er behovet for å holde seg i god fysisk form.

Her i NRK er det godt tilrettelagt for både individuell styrketrening og saltrening. Det er jo ikke bare rent fysisk vi har godt av treningstimene, det sosiale er kanskje like viktig. Vi møtes på tvers av yrkesgruppene til trening to ganger i uken til en 90 min økt. Arcas instruktører er oppmerksomme og rettleder oss individuelt slik at vi gjør øvelsene riktig og kommer ofte med forslag til alternativer.  Med deres entusiasme får de oss til å yte maksimalt.

Vi opplever Arca som en trygg og ryddig leverandør av helsebringende varer:-)”

 

NRK cardio og styrke

 

Leave a Reply