» » Trening med Skatt Øst

Trening med Skatt Øst

posted in: Trening | 0
Marianne Lovise, Skatt Øst: - Dette anbefales!
Marianne Lovise, Skatt Øst: – Dette anbefales!

Skatteetaten Øst har vært kunde i Arca i snart 5 år.

Gjennom disse årene har de trent med flere av Arca´s flinke instruktører. Team Arca fokuserer på å levere varierte treningstimer og har som mål å øke ytelsen på arbeidsplassen med å både kvalitetssikre treningsoppleggene og sikre at de ulike bedriftene får den instruktøren som passer best for dem.

I høst er det min og Jenny sin tur til å yte hos Skatt Øst. 3 ulike grupper på 15-20 mennesker  fyller opp treningssalen og er klare til å jobbe hardt i 55 min hver.

Marianne Lovise, en aktiv deltager og HR-medarbeider hos Skatt Øst, har gitt sin tilbakemelding som virker motiverende også på instruktørene hos Arca. Her er hennes tilbakemelding:

Skatt øst i Oslo har hatt Arca Friskere arbeidsplasser som treningsleverandør siden våren 2013 og er kjempefornøyd.

Skatteetatens arbeidsoppgaver er i stor grad knyttet opp mot PC-arbeid og av den grunn er trening spesielt viktig. Innslag av trening i hverdagen har stor betydning for helse, mestring og overskudd. Dette er et tiltak som har både forebyggende og reparerende effekt i forbindelse med muskel- og skjelettplager. I tillegg bidrar treningstilbudet til nødvendig variasjon og pauser i arbeidet. Bevegelse i arbeidstiden gir også gevinster for arbeidsmiljøet ved at ansatte kan møtes på tvers av fagmiljø og avdelinger.

Treningtimene med Arcas instruktører er svært populære. De er alltid i godt humør og deres entusiasme smitter over på oss som deltar på treningen. Tatjana og Jenny får oss til å yte maksimalt gjennom drivende god musikk, samt øvelser av høy intensitet og variasjon.

Dette anbefales!

 

 

Leave a Reply