» » Dette skal skape minner for mer enn 35 deltagere

Dette skal skape minner for mer enn 35 deltagere

posted in: Arca, Lederskap, Trening | 0

Jentecamp til Albir nærmer seg med stormskritt, og vår camp-sjef Hilde bruker sin kreative energi til å finne treningsklær som skal skape minner for mer enn 35 deltagere

 

Hilde ser på topper og jakker fra Mitchi. Farger til Mitchi-kolleksjonene gir glede, og designeren Janne Grov er tilstedet for å gi gode råd og anbefalinger. Hvilke hovedfarge skal velges for i år? Lilla, rosa, gult, blått er farger som Arca-campdeltagere liker best. Klærne brukes til å danse, yoga- og styrketrening, spaseringsturer.  Det skal trykkes Arca`s logo på hvert plagg.

Kravene til Hilde er strenge, men topper og jakker av en topp kvalitet, og tilslutt valget er tatt.

Janne Grove forteller litt om kvaliteten på klær, men alt i alt kan man oppsummere at Mitchi Sportswear er prisbelønnet treningstøy for kvinner, skapt med tanke på sterke krav til stil og kvalitet. Mitchi Sportswear skal være slitesterkt, kortreist og med spenstig design. Iført Mitchi klær kan du trene kondisjon, styrke og yoga.

Tilslutt forteller Janne at hun vil gi Arca´s medlemmer 30 % avslag på alt treningstøy fra Mitchi. Ta kontakt med janne@mitchi.no og oppgi følgende kodeord ved bestilling: bhtArca 2017

Leave a Reply