» » Mesternes mester for bedrifter

Mesternes mester for bedrifter

posted in: Arca, BHT, Lederskap, Trening | 0

Mesternes mester for bedrifter
Mesternes mester er et teambuilding-konsept med aktiviteter/utfordringer som stiller krav til ulike egenskaper som skal gjennomføres lagvis. Det er en perfekt sommeravslutning og fritidsaktivitet som skaper mening. Begrenset antall deltagere inntil 50 personer. Ta kontakt på tlf: 92437084 eller mail: hilde@arca.no
Mesternes mester for bedrifter
Mesternes mester er et teambuilding-konsept med aktiviteter/utfordringer som stiller krav til ulike egenskaper som skal gjennomføres lagvis. Det er en perfekt sommeravslutning og fritidsaktivitet som skaper mening. Begrenset antall deltagere inntil 50 personer. Ta kontakt på tlf: 92437084 eller mail: hilde@arca.no
Mesternes mester for bedrifter
Send e-mail til hilde@arca.no
Mesternes mester for bedrifter
Send e-mail til hilde@arca.no
Mesternes mester for bedrifter
Send e-mail til hilde@arca.no

 

Flere og flere bedrifter har tatt kontakt for å få arrangert Arca´s teambuildingsevent ”Mesterners mester- For din bedrift”. Allerede i april er sesongen for dette i gang og vi kjører på med en ny bedrift i Holmenkollen.

 

Arca´s instruktører legger opp til at uansett kondisjon, evner og styrkenivå vil dette være en rettferdig og spennende konkurranse, der teamarbeid og kommunikasjon står sentralt. Summen av gruppekvalitetene vil vise hvem som fortjener tittelen.

Flere bedrifter har vært gjennom Mesternes mester-opplegget med Arca tidligere, og alltid på ulike steder rundt i Oslo etter ønsker fra kundene: Frognerparken, Lysaker Brygge, Årvoll Gård, Kikutstua er noen av stedene vi har vært hittil. I utgangspunktet kan man gjennomføre arrangementet hvor som helst, både i inn- og utland.

Bedrifter av alle størrelser kan melde sin interesse. Vi har hatt grupper på alt fra 11–55, som vil bli fordelt på lag mellom 5-8 stk. Instruktører er tilstede på hver stasjon og forklarer oppgavene som skal gjennomføres. Samarbeid er den egenskapen som veier tyngst i alle oppgavene.

Gevinstene for bedriftene som deltar er: Deltagerne blir kjent med hverandre på en ny måte, samarbeidet blir bedre, det skaper sosialt pusterom utenom jobben, gir helsegevinst av å være aktive ute, skaper bedre samhold og gir en felles minnebank.

Det er mulig å booke Mesternes Mester året rundt, men høysesongen er i perioden april til september.

 

Ta kontakt på tlf. 924 37 084 eller e-mail: hilde@arca.no for detaljer og bestilling. Vi har stadig henvendelser fra HR-avdelinger i Oslo bedrifter, derfor lønner det seg å kontakte oss tidlig.

Hvorfor velge Arca som leverandør av bedriftshelsetjenester og teambuilding? Fordi vi holder oss nært, vi bygger personlige relasjoner, og vi har dyktige instruktører med relevant erfaring.

 

Hilde Rørvik Nordstrand, treningsinstruktør i Arca og ansvarlig for Mesternes mester- For din bedrift

 

Leave a Reply