Vårkonkurranse – vinn MITCHI beauty leggings og gavekort på kr 500.-

Instruktører i Arca er alltid på utkikk etter gode treningsprodukter. Vi har har mye innendørstrening og body-mind aktiviteter, som for eksempel pilates, yoga og mindfulness.

I vårsesongen 2017 kan vi glede oss over flere fargerike tøykolleksjoner. Yoga-team Arca har falt spesielt for ett av produktene – leggings fra MITCHI, en myk og behagelig tights med høyt liv og nesten ingen sømmer, dekorert  med lasercut print langs hele høyre legg.

 

 

MITCHI beauty leggings
Stoff: 87 % plyamide, 13 % E

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har bestemt oss å teste leggings for å kunne anbefale denne videre. Vi har lagt vekt på følgende faktorer i denne testen: Pris, krymper ikke i vask, mister ikke fargen, strekker seg etter kroppens behov, har unik design.

TEST:

Beauty leggings MITCHI butikkpris ligger på kr 599,-, noe som falt i vår favoritt priskategori. Den indikerer kvalitet uten å være ekstraordinær. Vi tror at den vil appellere til mange som elsker innendørsaktiviteter.

Vi har vasket leggingsen/tightsen på 40 grader maskinprogram. Leggings har tålt behandlingen uten at vi merket noen endringer i størrelsen eller fargen. Stoffet kjentes like tøyelig og elastisk. Dette gjorde at også etter vask hadde hofter, rompe og mage god støtte under strekkøvelser.

Design-element lasercut print var like fin og delikat, også etter vasken.

Vi har derfor valgt dette produktet for å feire våren sammen med våre lesere og medlemmer i Arca. Alt du trenger er å svare på ett spørsmål i vår Facebookkonkurranse.

KONKURRANSEREGLER:

Svar på følgende: Hva liker du hos din venninne? Skriv dette og tagg navnet til venninnen din!

Din venninne vil få sjansen til å vinne både denne nydelige leggingsen/tightsen fra MITCHI og gavekort på 500.-

Gavekortet kan hun benytte mot hvilket som helst produkt under eksklusiv rundvisning hos MITCHI designhuset på Høvik, ledet av selveste MITCHI designer Janne Grov.

 

MITCHI trength singlet

ARCA`S TIPS:

Hvis du vil ha en komplett look fra MITCHI, kan du også vurdere MITCHI trength singlet. I butikkpris koster singlet kr 499.- Den er er ikke i trekningen, men vi har testet denne også. Vinneren kan vurdere den når hun vil realisere sitt gavekort hos MITHCI.

Singlet består av 86 % PA 14 % EL, har kryssende stropper i ryggen med brystholder på innsiden. Under denne, slipper du en ekstra top. Den er like myk og behagelig som leggings, og har ekstra fordel ved å tørke fort.

Yoga-teamet Arca har testet plaget etter flere praktiske aspekter og konkludert, at toppen følger kroppens smidige bevegelser, støtter bryster bra i fremoverlente stillinger, ikke fortett under armer, gnager ikke, lukten setter seg ikke lett i plaget. Toppen har skåret bra i vask-test og kan anbefales!

 

 

 

 

Vi gleder oss!