A-klinikken

Høsten 2016 har vi etablert ett spennende samarbeid med A-klinikken. I Arca er vi opptatt av nærhet til våre kunder og det gjør vi blant annet gjennom å skreddersy og tilpasse våre tjenester basert på behovet til den enkelte bedrift. Hos A-klinikken vil du finne vår egen bedriftslege og en rekke andre spesialister som blant annet lungespesialist, kardiolog, hjertespesialist, nevrolog, ortoped, gynekolog, sexolog, barnelege, osteopat, naprapat og klinisk ernæringsfysiolog som dine medarbeidere kan få behov for å oppsøke. 

I tillegg til disse spesialistene har A-klinikken en 24-timers legevakt.

Ta gjerne kontakt med oss for å få vite hvordan din bedrift kan få tilpasset deres bedriftshelsetjeneste behov. 

Someday

Vi har inngått samarbeid med Someday da vi tror at verktøyet de lager vil være med på å skape friskere arbeidsplasser til våre kunder. Dette er en del av det vi tror er fremtidens bedriftshelsetjeneste og som en nyskapende bedrift knytter vi til oss viktige samarbeidspartnere. Er du interessert i hva din bedrift kan bruke denne appen til?

Ta kontakt med oss så viser vi deg gjerne!

 

MITCHI sportswear

Mitchi Sportswear er prisbelønnet treningstøy for kvinner, skapt av en kvinnelig norsk designer som stiller sterke krav til stil og kvalitet. Mitchi Sportswear er slitesterkt, kortreist og med spenstig design. Iført Mitchi klær kan du trene kondisjon, styrke og yoga.

Arca´s samarbeidsavtale gir deg som medlem av Arca 30 % avslag på alt treningstøy fra Mitchi. Bestill direkte via janne@mitchi.no og oppgi følgende kodeord ved bestilling: bhtArca 2017

MITCHI sponser vår Jentecamp til Albir i år, 2017 med sine fargerike plagg