» » 5 fordeler med massasje på jobb

5 fordeler med massasje på jobb

posted in: Arca, BHT, Klinikk | 0

massasje

Arbeidshverdagen til det moderne mennesket har endret seg drastisk de siste 50 årene. I Norge har vi gått fra å være ett fiske og jordbrukssamfunn til ett moderne samfunn hvor teknologien styrer mye av hverdagen vår, enten vi liker det eller ikke. Arbeidsstillinger har endret seg, fra å være mye i bevegelse til å sitte stille foran en kontorpult. En av de største årsakene til sykemeldinger er muskel og skjelettsmerter. Det kan være mange ting som påvirker det som stress, inaktivitet og stive muskler. Våre bedrifter som benytter seg av dette tilbudet er veldig fornøyde og vi ønsker at flere bedrifter skal ha fokus på sine medarbeidere og vil derfor gi dere 5 gode råd med hvorfor man burde ha massasje på jobben.

· Reduserer belastningsplager og -skader, og derved sykefraværet
· Friskere medarbeidere
· Minsker stress
· Bedriften sparer tid og reiseutgifter
· Bedriftsmassasje er fradragsberettiget for arbeidsgiver

 

For nye kunder så tilbyr vi en gratis prøvedag, ta kontakt med oss her om du ønsker mer informasjon eller å booke en slik dag.

Leave a Reply